Dit autoværksted og mekaniker i Svenstrup Aalborg

5/5
5/5
KB Auto_21

El- og hybrid værksted

Vores værksted har gennemført Danmarks bedste uddannelse rettet mod el- og hybridbiler hos Autobranchens Udviklingscenter i Frederikshavn. Vi er således certificeret efter tysk standard til at servicere og reparere alle Bilmærker.

Vores Samarbejdspartner

Info om os

Hos KB Auto er vi din pålidelige automekaniker i Aalborg. Med over 10 års erfaring i branchen har vi den ekspertise, der kræves for at håndtere alle typer af bilreparationer og vedligeholdelse. Som automekaniker i Aalborg er vi stolte af vores evne til at tilbyde personlig og detaljeret service til hver enkelt kunde. Vi forstår vigtigheden af klar kommunikation, så før vi påbegynder arbejdet, diskuterer vi altid omfanget og de forventede omkostninger med dig. Hvis vi støder på uforudsete problemer undervejs, kontakter vi dig straks for at sikre, at du er fuldt informeret. Vores moderne udstyr sikrer præcise diagnostiske resultater, så din bil altid er i de bedste hænder hos din automekaniker i Aalborg.

 

KB Auto er dit lokale autoværksted i Aalborg, hvor vi sætter kunden først og fremmest. Vi betjener både Svenstrup og Aalborg med førsteklasses bilservice og reparationer. Vores nærhed betyder hurtig og effektiv hjælp, når du har mest brug for det. Vi er ikke bare et bilværksted; vi er en partner, du kan stole på. Vi opbygger tillidsfulde relationer og tilbyder et omfattende udvalg af bilreparationer og vedligeholdelsestjenester.

Hvilke services tilbyder vi?
Vores ydelser inkluderer et grundigt udvalg af services, der sikrer din bils optimale funktion og sikkerhed. 

  • Et Lille Serviceeftersyn får du til 999 kr inkluderer udskiftning af motorolie og filter, kontrol af gearkasse, slanger, og meget mere for at forebygge skader. 
  • Stort Serviceeftersyn får du til 1599 kr, som dækker alle punkterne fra det lille eftersyn plus ekstra tjek og udskiftninger som pollenfilter og fejlkodelæsning.

Yderligere tilbyder vi også specialiserede ydelser som Airconditionservice til 620 kr, hvor vi sørger for, at dit klimaanlæg fungerer optimalt, hvilket er essentielt for både komfort og sikkerhed. Uanset om det er rutinemæssige tjek eller specifikke reparationer, står vores dygtige team klar til at yde professionel service med moderne udstyr og teknikker. Vælg KB Auto, dit foretrukne lokale autoværksted i Aalborg, og oplev service i topklasse.

Velkommen til KB Auto, dit lokale værksted i Aalborg, hvor kunden altid kommer først. Vi er et lokalt værksted, der betjener Svenstrup og Aalborg-området med topkvalitets bilservice og reparationer. Vores lokale tilgang betyder, at vi er tæt på dig og altid klar til at hjælpe med hurtig og effektiv service. Som dit lokale bilværksted i Aalborg forstår vi vigtigheden af tillid og pålidelighed, og vi stræber efter at opbygge et langvarigt forhold til hver enkelt kunde. Vi tilbyder et bredt udvalg af tjenester, og vores kyndige team sikrer, at din bil altid er i sikre hænder. Gør som mange af dine naboer allerede har gjort, og vælg os som dit foretrukne lokale værksted i Aalborg.

Når du vælger KB Auto som dit bilværksted i Aalborg, vælger du et værksted, der går op i kvalitet og kundetilfredshed. Vi har mere end 10 års erfaring og en lang række tilfredse kunder bag os. Vores filosofi er at opretholde en åben dialog med vores kunder for at sikre, at der ikke er nogen overraskelser. Ethvert fund under bilens inspektion bliver rapporteret til dig, og vi diskuterer omkostninger og procedurer, før vi fortsætter. Vi bruger kun moderne og opdateret udstyr, så din bil får den bedst mulige behandling. Desuden kan du nyde godt af vores komfortable venterum med gratis kaffe og WiFi, mens du venter. Vælg os for en gennemsigtig og pålidelig service hos dit bilværksted i Aalborg.

Vi har altid en lånebil klar